Rideskolepasser på HGRK

Hvorfor blive passer på HGRK?


Hvis man ønsker at tilbringe mere tid i stalden og sammen med sin yndlingshest, har man mulighed for at blive passer på en af rideskolehestene mod at man på sine passerdage hjælper begynderne. Ligeledes skal man som passer hjælpe med at strigle hesten og gennemse denne for sår og skrammer. Man kan som passer blive tilbudt en passer-ridetime på den dag, hvor man kommer som passer så fremt, der er en hest ledig. Den enkelte underviser vurderer, om man har opfyldt sine passerpligter tilstrækkeligt og tilbyder passer-ridetimerne efter tur. Passer-ridetimen ligger sammen med den øvrige undervisning på enten begynder, let øvet eller øvet, og man vil således modtage undervisning på lige fod med de andre elever - selvfølgelig tilpasset ens niveau.

Man bliver som passer del af et hyggeligt kammeratskab, hjælper en masse nye ryttere med at komme godt i gang og har mulighed for at komme på ridelejr i sommerferien sammen med de resterende passere.

 

Hvilke opgaver har man som passer?


Passerne forventes at hjælpe med følgende:

Den vigtigste opgave er at hjælpe begynderne med strigling, op- og afsadling samt som trækkere i deres ridetime. De øvrige opgaver ordnes efter behov, f.eks. én gang om måneden.

 

Hvilke krav er der til at blive passer på HGRK?


Der er ikke mange krav til at blive passer på HGRK, men følgende forventes dog opfyldt:

 

Koster det noget at blive passer på HGRK?


Det er 100 % frivilligt at være passer på HGRK, og man betaler således ikke ekstra for dette. Vi forventer dog, at man kun bliver passer, hvis man har henholdsvis tid og lyst til det, da vores undervisere forventer at have passere til rådighed i deres begyndertimer.

 

Vores sponsorer