Vores heste


Gaston

DV/Fjordhest 21 år

Gaston er en super dejlig vallak på 159 cm i stang. Han er sød ved alle og let at styre i alle gangarter - en stor favorit blandt rideskolens elever. Han kan rides af begyndere, let øvede og øvede ryttere, men på tur er han frisk og kræver en øvet rytter. Gaston kan bære ryttere på op til 85 kg.

Jasper

Frieser 19 år

Jasper er en stor og rar vallak på 162 cm i stang. Han kan kendes på sine mange hvide hår og stikker altid hovedet ud, når man går forbi hans boks. Jasper er sød ved alle og let at styre i alle gangarter. I stalden foretrækker han, at man håndterer ham roligt under opsadling, da han ellers tager hovedet højt op og bliver svær at lægge hovedtøj på. Han kan rides af begyndere, let øvede og øvede ryttere. Jasper kan bære ryttere på op til 90 kg.

Tombola

Tinker 19 år

Tombola er en sød og rolig vallak på 152 cm i stang. Han har charme, selvtillid og lækkert hår, elsker mad og en god tur. Han er sød ved alle og rides af både begyndere, let øvede og øvede ryttere – han ved dog også, at han er stærk, og det resulterer sommetider i, at han går sine egne veje. Han har en dejlig bred ryg, hvor man sidder godt både med og uden sadel, og så er han nærmest bombesikker på tur. Han kan rides af begyndere, let øvede og øvede ryttere. Tombola kan bære ryttere på op til 80 kg.

Comet

Welsh Cob 10 år

Comet er en super sød vallak på 154 cm i stang. Han er et kæmpe nussehoved og passer altid godt på sin rytter. Han er let at styre i alle gangarter og er højt elsket af rideskolens elever. Han kan rides af begyndere, let øvede og øvede ryttere. Comet kan bære ryttere på op til 80 kg.

Barbie

Haflinger-blanding 14 år

Barbie er rideskolens mindste hest på bare 134 cm i stang. Hun er en super sød hoppe, der dog godt kan finde på at prøve sin rytter lidt af – hun er aldrig dum, men man er vel en dame med egne meninger. Hun er frisk fremadgående og nyder at komme på tur. Hun kan rides af både begyndere, let øvede og øvede ryttere. Barbie kan bære ryttere på op til 70 kg.

Exellent

Oldenborg 6 år

Exellent er rideskolens største hest på hele 175 cm i stang. Han er en sød og kærlig vallak, som gerne undersøger alle ens lommer for godbidder. Han elsker at blive hygget om, og han er – på trods af sin størrelse – nem i al håndtering. Han har tre gode gangarter og er med på langt det meste. Han kan rides af begyndere, let øvede og øvede ryttere. Exellent kan bære ryttere på op til 100 kg.

Pride

Tinker-blanding 6 år

Pride er en sød og rolig vallak på 157 cm i stang. Han har tre lækre gangarter, og han passer altid godt på sin rytter. Han elsker at komme på tur og er sød og nem i al håndtering. Han kan rides af begyndere, let øvede og øvede ryttere. Pride kan bære ryttere på op til 80 kg.

Magic

Welsh cob 7 år

Magic er en super sød vallak på 147 cm i stang. Han er frisk og glad, og så er han muligvis staldens største nussehoved. Han kan stå på staldgangen i timevis, hvis blot han får opmærksomhed, godbidder og nus. Han giver altid en god ridetur og er især glad for en frisk galop og et lille spring. Han kan rides af begyndere, let øvede og øvede ryttere. Magic kan bære ryttere på op til 70 kg.

Laika

Oldenborg 12 år

Laika er en dejlig rød hoppe på 165 cm i stang. Hun er rolig uden at være doven og elsker en god tur, hvor hun er glad for at gå friskt frem. Hun kan rides af begyndere, let øvede og øvede ryttere. Laika kan bære ryttere på op til 100 kg.

Tops

Blanding 11 år

Tops er den dejligste vallak på 159 cm i stang. Han er nem i al håndtering, kan rides i alle gangarter med og uden bid og er glad for at springe. Han kan rides af let øvede og øvede ryttere. Tops kan bære ryttere på op til 90 kg.

Alba

Blanding 11 år

Alba er en super sød hoppe på 153 cm. Hun kan være lidt forsigtig, men hvis man slapper af og er rolig, får man en fantastisk ridetur. Hun har tre skønne gangarter og vil meget gerne lave noget. Hun kan rides af letøvede og øvede ryttere. Hun kan bære ryttere på op til 90 kg.

Vores sponsorer