Vores heste


Gaston

DV/Fjordhest 19 år

Gaston er en super dejlig hest på 159 cm i stang. Han er sød ved alle og er let at styre i alle gangarter selv hvis du endnu ikke har helt styr på hvordan du bruger dine ben og dit sæde til at styre. Derfor går han mest med begyndere og let øvede. På tur er han frisk og skal have en øvet rytter. Gaston kan bære ryttere op til 85 kg.

Jasper

Frieser 17 år

Jasper er en stor og rar dreng på 162 cm i stang. Du kan kende ham på at han har lidt hvide hår rundt omkring. Jasper er let st styre selv hvis du endnu ikke har helt styr på at bruge dine ben og dit sæde i din ridning. Han er en lidt forsigtig dreng i stalden og foretrækker man håndterer ham roligt når man sadler op, ellers tager han hovedet højt op og bliver svær at lægge hovedtøj på. Han går fint både med begyndere, let øvede og øvede ryttere. Jasper kan bære ryttere op til 100 kg.

Tombola

Tinker 17 år

Tombola er en sød og rolig vallak på 145 cm. Han har charme, selvtillid og lækkert hår, elsker mad og en god tur. Han har en dejlig bred ryg hvor man sidder godt både med og uden sadel. Han er ikke så stærk i galop i ridehus, men på tur galoperer han glad afsted. Han går med både begyndere, let øvede og øvede ryttere. Tombola kan bære ryttere op til 85 kg.

Comet

Welsh Cob 9 år

Comet er en super sød Welsh Cob på 154 cm. Han er et stort nussehoved der altid passer godt på sin rytter. Han er let at styre selv hvis du endnu ikke har helt styr på dit sæde og dine ben, derfor går han mest med begyndere og let øvede. Comet kan bære ryttere op til 80 kg.

Salazar

Portugisisk blanding 7 år

Salazar er vores super dygtige dressurhest på 153 cm. Han kan schenkelvigninger i alle gangarter, changement og kontra-galop og står snorlige i sine parader. Derfor er han rigtig god hvis du vil træne sidebevægelser i alle gangarter og at styre med dit sæde og dine ben. Han er sød i håndtering og elsker at komme på tur. Salazar går med let øvede og øvede ryttere op til 70 kg.

Pablo

Cruzado 8 år

Pablo er en vallak på 147 cm i stang. Han er en smuk pony med langt og bølgende hår som hopperne elsker og verdens roligste sind. Pablo er staldens roligste hest og han vipper ikke et øre af alle de ting de andre heste synes er farlige (med undtagelse af snemænd som han ikke stoler på). Han styres med ben og sæde og er god til at lære rytteren hvordan man får hesten til at løfte ryggen og gå på bidet. Pablo er udlånt til rideskolen og går med let øvede og øvede ryttere op til 70 kg.

Julie

Fjordhest 17 år

Julie er vores søde fjordhest på 142 cm i stang. Hun er glad og fremadgående og elsker at blive striglet. Hun kan gå med alle og kan både rides i dressur og spring. På tur er hun frisk og vipper ikke et øre af noget hun møder. Julie kan bære ryttere op til 70 kg.

Carinosa

Pura Raza Espanola (PRE) 22 år

Carinosa er en smuk og dygtig hoppe, der er udlånt til rideskolen. Hun kan rides af både begynder, let øvede og øvede og er god til at lære rytteren at styre med ben og sæde. Hun er dygtig til sidebevægelser, balanceøvelser og galopanspring og så har hun en dejlig bred og rolig ryg så man rider fantastisk også uden saddel. Hun kan bedst lide man håndterer hende roligt på staldgangen. Carinosa er 164 cm i stang og kan gå med ryttere op til 80 kg.

Pandora

PRE/Oldenborg 7 år

Pandora er en dejlig hoppe på 158 cm. Hun er en blanding af Pura Raza Espanola (Spansk hest) og Oldenborger og har arvet et dejligt roligt sind og en lækker gang. Hun bliver reddet af let øvede og øvede ryttere. Pandora kan bære ryttere op til 95 kg.

Chico

Cruzado 5 år

Chico er en skøn skimmelvallak på 155 cm i stang. Han er en frisk hest, der rides af let øvede og øvede og som er rolig og super sød i håndtering. Han er god til at lære sin rytter at styre med sæde og ben. Chico kan bære ryttere op til 75 kg.

Exellent

Oldenborg 4 år

Exellent er den nyeste og yngste hest i vores rideskolestald. Han er en fantastisk sød vallak på 167 cm der er i gang med at blive redet ind i rideskolen.

Flicka

Nordsvensk 14 år

Flicka er vores stærkeste hest på 149 cm i stang. Trods sin størrelse er hun en frisk dame der elsker en god galop. Hun kan rides af alle men er gladest for at få lov at gå frem i et rask tempo. Flicka kan bære ryttere op til 100 kg.