Vores heste


Gaston

DV/Fjordhest 19 år

Gaston er en super dejlig hest på 159 cm i stang. Han er sød ved alle, både begyndere og øvede og går med ryttere af alle slags. Gaston kan bære ryttere op til 85 kg.

Jasper

Frieser 16 år

Jasper er en stor og rar dreng på 162 cm i stang. Du kan kende ham på at han har lidt hvide hår rundt omkring. Jasper går fint både med begyndere og øvede ryttere. Jasper kan bære ryttere op til 100 kg.

Tombola

Tinker 17 år

Tombola er en sød og rolig vallak på 145 cm. Han har charme, selvtillid og lækkert hår, elsker mad og en god tur i skoven. Han kan bruges til det meste ridemæssigt og går med både begyndere og øvede ryttere. Tombola kan bære ryttere op til 85 kg.

Pandora

PRE/Oldenborg 6 år

Pandora er en dejlig hoppe på 156 cm. Hun er en blanding af Pura Raza Espanola (Spansk hest) og Oldenborger og har arvet et dejligt roligt sind og en lækker gang. Hun er stadig ved at starte op i rideskolen og bliver reddet af øvede ryttere. Pandora kan bære ryttere op til 95 kg.

Pablo

Cruzado 8 år

Pablo er en vallak på 147 cm i stang. Han er importeret fra Spanien og er en smuk pony med langt og bølgende hår som hopperne elsker. Pablo er udlånt til rideskolen og kan bære ryttere op til 65 kg.

Carinosa

Pura Raza Espanola (PRE) 21 år

Carinosa er en smuk og dygtig hoppe, der er udlånt til rideskolen. Hun kan rides af både begynder og øvede og er dygtig til sidebevægelser, balanceøvelser og galopanspring. Carinosa er 164 cm i stang og kan gå med ryttere op til 75 kg.

Comet

Welsh Cob 9 år

Comet er en super sød Welsh Cob på 154 cm. Han kommer fra England og er et stort nussehoved der altid passer godt på sin rytter. Han er fantastisk til både dressur, spring og tur. Comet kan bære ryttere op til 80 kg.

Julie

Fjordhest 16 år

Julie er vores søde fjordhest på 142 cm i stang. Hun er glad og fremadgående og elsker at blive striglet. Hun kan gå med alle og kan både rides i dressur og spring. På tur er hun frisk og vipper ikke et øre af noget hun møder. Julie kan bære ryttere op til 65 kg.

Chico

Cruzado 4 år

Chico er en skøn skimmelvallak på 154 cm i stang. Han er en frisk hest der kan rides i af begyndere og øvede og som er rolig og super sød i håndtering. Chico kan bære ryttere op til 70 kg.

Salazar

Portugisisk blanding 7 år

Salazar er vores super dygtige dressurhest på 153 cm. Han kan schenkelvigninger i alle gangarter, changement og kontra-galop og står snorlige i sine parader. Han er sød i håndtering og elsker at komme på tur. Salazar går med begyndere og øvede ryttere op til 70 kg.

Exellent

Oldenborg 3 år

Exellent er den nyeste og yngste hest i vores rideskolestald. Han er en fantastisk sød vallak på 167 cm der er i gang med at blive redet ind i rideskolen.